Casino
Free Spins
Bonus
Recension
Spela Nu
10 000 kr + 50 Free Spins + 100 kr Gratis
100% upp till 8000KR
2000 kr + 175 Free Spins
7500KR + 690 Free Spins
25 000 kr + 50 Free Spins
Upp till 1000KR
15000kr + 20 Super Spins
Upp till 1000 Free Spins
1000 kr + 50 free spins
100% upp till 5000KR
400 free spins
100% Bonus + 200 Spins
4000kr + 400 free Spins
100% Bonus + 50 Free Spins
30000kr + 100 Free Spins
100% Deposit Bonus
Ett ständigt växande spelutbud: Klassiker och nyheter
 

Spelutbudet bara växer och växer. Det kommer hela tiden ut nya spel och spelleverantörerna har aldrig varit så idérika som de är i dag. Klassiska spel kommer ut i nyversioner och intresset för att utveckla spel är nästan lika stort som intresset för att spela dem. Blackjack må ligga oss varmt om hjärtat, men det finns flera andra spel i spelsortimenten. För att ge er en övergripande bild har vi satt ihop en kort sammanfattning av några av dem.

Oddsspel

Att spela på odds innebär att man satsar på en eller flera spelformer, vanligtvis inom sport. Det kan exempelvis vara vem som vinner en tävling eller vem som åker ur en serie. Till sin hjälp har man odds. De hjälper till att räkna ut hur stor sannolikheten är att ett lag vinner eller förlorar. För att göra en ännu säkrare bedömning ska man ta del av alla nyheter och annan information som kan hjälpa till i avgörandet. Redan nu kan man börja läsa på om den kommande vinterssportsäsongen. Enligt oddsen från bet365 är det Mikaela Shiffrin som vinner den alpina världscupen för damer (2,00) medan Marcel Hirscher tros vinna herrarnas cup (3,50). Men, bara för att oddsen säger en sak behöver inte det betyda att det är så det kommer att sluta.


(Bilden heter "Holding the Dice" (CC BY-SA 2.0) och är tagen av markjohnrichards.)

Craps

Craps är ett populärt tärningsspel från USA och det är först på senare år som spelet har fått uppsving i övriga världen. Spelet kan verka invecklat på grund av det detaljerade spelbordet men nya spelare ska inte låta sig skrämmas. Det finns nämligen flera olika kombinationer att satsa på och man ska försöka satsa på den utkomst som tärningarna sannolikt kommer att landa på efter att de har kastats.


(Bilden heter "roulette" (CC BY 2.0) och är tagen av eatsmilesleep.)

Roulette

Roulette är, precis som blackjack, ett av de äldsta spelen som fortfarande spelas i dag. Roulette tros härstamma från 1600-talets Frankrike och det finns en europeisk och amerikansk version. Spelet spelas på ett spelbord med till största delen röda och svarta numrerade rutor. På bordet finns också ett hjul med samma nummer och färger. Dealern snurrar på hjulet och släpper ned en kula. Målet är att gissa på vilket nummer som kulan kommer att stanna på.

Spelautomater

Spelautomater har blivit ett av de populäraste spelen tack vare deras oändliga variationer. Det är ett enkelt spel som inte kräver mycket av spelaren och som går ut på att man ska få ett antal likadan symboler i rad. Spelautomater kan kläs i olika teman och det är inte ovanligt att de har musik- eller filmteam. Flera svenska företag arbetar med spelutveckling och det är bland annat företaget Massive Entertainment som kommer att utveckla spelen till de kommande Avatar-filmerna.

Bra att ha på minnet

Oavsett vilket spel man vill testa är det alltid bra om man går igenom spelets regler och villkor innan man börjar. För att slippa tänka på den ekonomiska biten rekommenderas det att man gör upp en spelbudget. Det innebär att man alltid har koll på spelkassan och man kan fokusera helt på spelandet.

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller | www.royaleblackjack.com